Bedrijfsfeest in Twente

Bedrijfsfeest in Twente

bedrijfsfeest in TwenteAls u op zoek bent naar een veelzijdige locatie voor uw bedrijfsfeest in Twente, dan bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres. Verscholen in Twentse landerijen in het plaatsje Enter vindt u ons landgoed om c.a. 5 minuten rijden vanaf de A1.

Vele mogelijkheden voor bedrijfsfeesten

Landgoed het Rheins bied vele mogelijkheden voor een perfect georganiseerd bedrijfsfeest in Twente.  Zo bieden wij leuke (culturele) arrangementen,themafeesten, workshops en uitdagende activiteiten aan. U kunt zelf uw arrangement samenstellen aan de hand van uw wensen.

Uw bedrijfsfeest in Twente door laten organiseren?

Geen probleem! Wij helpen u graag om een gepast programma samen te stellen voor uw bedrijfsfeest in Twente. Aan de hand van uw doelstelling en budget zullen wij voor u een voorstel op maat maken.

Wilt u meer informatie over bedrijfsfeesten? Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via 0547-383531. Onze medewerkers staan u graag te woord.

U kunt ons ook vinden op Super Dir 

Kever bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes op veelzijdig landgoed

Zoekt u leuke bedrijfsuitjes in Twente? Dan bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres! Ons 12ha groot Twents landgoed bied vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Twente. Alles passen wij volledig aan op uw wensen en doelstelling van uw uitje. Onze medewerkers informeren u graag.

Klik hier voor meer info!