Bedrijfsuitje in Overijssel

Bedrijfsuitje in Overijssel

Bedrijfsuitje in Overijssel - Kick BikeVoor een bedrijfsuitje in Overijssel bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres. Met een goede bereikbaarheid van c.a. 5 minuten rijden vanaf A1 bevindt u zich op een prachtig landgoed met veel groen en legio aan mogelijkheden.

Landgoed Het Rheins staat voor creativiteit, flexibiliteit gecombineerd kwaliteit. Alle doelstellingen van uw bedrijfsuitje in Overijssel kunnen wij voor u verwerken in een leuk programma of arrangement. Wij bieden sportieve, actieve en creatieve activiteiten aan zoals workshops, ‘on the road’ uitjes met o.a. solextocht en keveruitje of uitjes op en rond het water.

Leuke themafeesten voor uw bedrijfsuitje in Overijssel

Daarnaast zijn wij specialist in het houden van een leuk en uniek themafeest. Zo introduceerde Landgoed Het Rheins als eerste in 2008 in Nederland het themafeest Ik Hou Van Holland net na de tv release. Inmiddels is dit uitje vele malen gekopieerd door andere aanbieders maar velen weten ons nog steeds te vinden met dit leuke uitje. Momenteel gooien wij hoge ogen met het format Grazy Music Party een avond vol muziek, een leuke quiz, hilarische spelletjes en entertainment.

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsuitje in Overijssel kunnen betekenen? Vul ons contactformulier in of neem contact met ons op via 0547-383531. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Kever bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes op veelzijdig landgoed

Zoekt u leuke bedrijfsuitjes in Twente? Dan bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres! Ons 12ha groot Twents landgoed bied vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Twente. Alles passen wij volledig aan op uw wensen en doelstelling van uw uitje. Onze medewerkers informeren u graag.

Klik hier voor meer info!