Bedrijven en verenigingen

Bedrijven en verenigingen

Wilt u uw feest voor uw bedrijf of vereniging op een veelzijdig landgoed in Overijssel vieren? Bij Landgoed Het Rheins bent u verzekerd van een dag of avond die u niet snel zult vergeten. Centraal gelegen in Overijssel ligt ons landgoed op 5 minuten rijden vanaf A1. De sfeer van het Twentse landgoed in combinatie met uitstekende horeca maakt deze unieke locatie garant voor een spetterend feest voor bedrijven en verenigingen.

Mogelijkheden voor bedrijven en verenigingen?

Bedrijven en verenigingen - buffetU kunt uw feest in Overijssel geheel zelf samenstellen aan de hand van de vele mogelijkheden die wij bieden voor bedrijven en verenigingen.  Op het culinaire gebied bieden wij vele mogelijkheden van een gezonde lunch met streekproducten tot een heerlijke barbecue met top vlees of een koud en warm buffet.

Laat uw feest door ons regelen!

U kunt er ook voor kiezen uw bedrijfsfeest in Overijssel volledig door ons te laten regelen. Zo bieden wij leuke culturele arrangementen, themafeesten, teambuilding programma’s en activiteiten aan. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die wij voor bedrijven en verenigingen hebben.

Overnachten in luxe Twentse boerderij na uw feest?

Landgoed Het Rheins beschikt over luxe complete 5 sterren boerderijen om na afloop van het feest te overnachten. In totaal kunnen 44 personen overnachten in twee persoons kamers verdeeld over 6 boerderij appartementen. Wanneer u gebruik maakt van ons overnachtingsarrangement, hoeft u zich niet druk te maken over vervoer naar huis en kunt u onbezorgd genieten van uw feest in Overijssel!

Kever bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes op veelzijdig landgoed

Zoekt u leuke bedrijfsuitjes in Twente? Dan bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres! Ons 12ha groot Twents landgoed bied vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Twente. Alles passen wij volledig aan op uw wensen en doelstelling van uw uitje. Onze medewerkers informeren u graag.

Klik hier voor meer info!