Koud & warm buffet – Keuze en variatie voor elk budget

Wij hebben voor u een ruime keuze uit verschillende buffetten samengesteld. Deze buffetten zijn allen sierlijk opgemaakt en worden op een sfeervol gedecoreerd buffet gepresenteerd.

Om voor een buffet in aanmerking te komen moet u met minimaal 25 personen zijn!

Hapjesbuffet € 19,50

Glas tomatensoep of dubbel getrokken runderbouillon met tuinkruiden.

Koud: Stokbrood en Focociabrood met kruidenboter en sausjes. Rundvleessalade en zalmsalade in bolletjes, rauwkostsalade, stukjes haring, gevuld ei, komkommer met roomkaas. Stokbroodjes belegd met zalm, makreel, seranoham, kip kerriesalade, carpaccio, brie. Plank met worst variatie en kaas variatie

Warm: Gehaktballetjes in jus, gepaneerde kiphaasjes, mini snack mix, sparerib

Buffet ‘Basis’ € 21,50

Koud: Stokbrood met 3 soorten sausjes, “Twentsche” rundvleessalade rijkelijk gegarneerd, aardappelsalade met beenham, 2 soorten rauwkostsalade, Seranoham met meloen, Compote fruitsalade, Gerookte forel, haring met uitjes.

Warm: Gekruide aardappeltjes uit de oven, warme seizoengroente, Gepaneerde kiphaasjes, gehaktballetjes in jus, Varkensfilet met champignonroomsaus

Buffet ‘Royal’ € 24.50

Koud: Stokbrood en Focociabrood met 3 soorten sausjes, “Twentsche” rundvleessalade rijkelijk gegarneerd, Zalmsalade, 2 soorten rauwkostsalade, Seranoham met meloen en varkensrollade met verse ananas, compote fruitsalade, haring met uitjes, gerookte zalm en makreel.

Warm: Gebakken aardappeltjes, warme seizoengroente, schnitzel met uit en champignons, kippendij saté, warme beenham en spareribs.

Buffet ‘Somelier’ € 28.50

Koud: Stokbrood en focociabrood met 3 soorten sausjes, “Twentsche” rundvleessalade rijkelijk gegarneerd, huzarensalade, Zalmsalade, gemengde rauwkostsalade, komkommersalade, Vleesspiegel met kiprollade, varkensrollade en seranoham, Compote fruitsalade, haring met uitjes, Visspiegel met gerookte zalm, gemarineerde zalm garnaaltjes en makreel.

Warm: Aardappelkroket, nasi, gebakken aardappels, warme groente, sparerib, varkenshaasoester met roomsaus, en biefstukpuntjes met stroganoffsaus en zalmfilet met hollandaisesaus.

Buffet “superieur” € 31,50 p.p.

Als starter serveren wij een geurig kopje groentesoep of mosterdsoep.

Koud: Wit en bruin stokbrood met 3 soorten sausjes, Rundvleessalade, pastasalade, zalmsalade, Tapas vleesgerechten (salami met olijven, coppa di parma met meloen, chorizo met salade), vers fruitsalade,
Haringschaal, gerookte zalm, gemarineerde zalm, makreel, Noorse garnaaltjes,

Warm: gebakken aardappeltjes, aardappelgratin met truffel, warme seizoengroente, biefstukje gegrild met pepersaus,
varkensoester met champignonsaus, kalfsfilet met rode wijnsaus, warme zalmfilet met Hollandaisesaus.

Buffet “Grand de Luxe” € 37.50 p.p.

Als starter serveren wij een geurig kopje truffelsoep. Het koud en warm buffet bestaat uit:

Koud: Luxe minibroodjes met kruidenboter, knoflookboter en 3 koude sausjes, waldorfsalade, pasta salade met tonijn, zalmsalade, rundvleessalade en 2 soorten rauwkostsalade, meloen spiesjes met seranoham, rosbief met olijfjes, vers fruit salade, haring de luxe (zoute haring, zure haring, en rolmops) luxe spiegel met gerookte zalm, gemarineerde zalm, paling en Hollandse garnalen.

Warm: Gekruide ovenaardappeltjes, rösti rondjes, roerbakgroenten, kalfsoester met rode wijnsaus, ossenhaas puntjes in pepersaus, varkensoester met champignonroomsaus. Zalmfilet op een bedje van prei met Hollandaisesaus, gamba spiesjes met knoflooksaus en gebakken mosselen.

Ga naar downloads om onze volledige tarieflijst te downloaden!

Download partymap Tarieflijst_ONLINE

Klik hier voor download