Buiten trouwen – Onder authentieke hooiberg

Wij beschikken over een trouwhooiberg aan het water, traditioneel gebouwd van eiken gebinten, rondhout sporen en rietgedekt dak.

Buiten trouwen – Trouwceremonie

Landgoed Het Rheins is sinds 1 oktober 2014 een officiële trouwlocatie. Wat is nu dan nog mooier dan buiten trouwen aan onze vijver onder een authentieke Twentse hooiberg, in alle rust met het prachtige uitzicht dat de locatie jullie biedt? Na het officiële moment ontkurken wij graag de champagne samen met jullie. Met een chambreer zwaard ontkurken jullie de champagnefles en toasten jullie met je gasten. Ongedwongen, spontaan en intiem!

Onze trouwhooiberg is voorzien van professioneel geluidsapparatuur, zodat jullie je ceremonie met muziek kunnen aankleden en de trouwambtenaar goed verstaanbaar is voor alle gasten.

  • Afhuren trouwhooiberg € 350,00

Ambtenaar van de burgerlijke stand

Jullie kiezen je eigen ambtenaar van de burgerlijke stand uit een lijst van de gemeente Wierden die wij jullie kunnen verstrekken. Indien je voor Landgoed Het Rheins kiest als trouwlocatie moeten jullie zelf de datum nog bij de gemeente Wierden vastleggen.

Wil je meer informatie over trouwen in wierden klik hier.

Ceremonie aan jullie wensen aangepast

Wij denken graag met jullie mee over de aankleding en invulling van jullie ceremonie. Wil je vintage aankleding? Een bloemen of ballon decoratie? Moet jullie hond aanwezig zijn? Bij Landgoed Het Rheins is alles bespreekbaar. Wij denken graag met jullie mee aan de mogelijkheden die wij jullie bieden. Zo wordt buiten trouwen op ons landgoed wel heel persoonlijk!

Nieuw is dat wij jullie ceremonie in 360 graden kunnen filmen. Zo kunnen jullie je ceremonie terug kijken op een video waarbij je tijdens het afspelen kunt rondkijken naar de bijvoorbeeld de emoties van jullie gasten. De 360 graden film van het buiten trouwen wordt gemaakt en gemonteerd door Wouter Borre Bezoek zijn website voor meer informatie.

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Klik om kalender te bekijken

Teruggebeld worden?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.