Dagbruiloft – Aangepast aan jullie wensen!

Of jullie dagbruiloft nou gevierd wordt met 10 of met 125 personen, Landgoed Het Rheins heeft altijd een passende ruimte met de juiste sfeer.

Na het aansnijden van de bruidstaart kan men lekker borrelen in één van onze sfeervolle ruimten of bij mooi weer op ons landelijk terras of op heerlijke lounge banken onder onze veranda.

Aan het eind van de middag zorgt ons professioneel keukenteam voor een heerlijke maaltijd, bereid met uitsluitend verse (streek) producten, waarna jullie en jullie gasten voldaan naar de andere ruimte kunnen gaan voor de avondpartij.

Dagbruiloft aangepast aan jullie wensen

Iedere dagbruiloft is persoonlijk en ieder bruidspaar heeft persoonlijke wensen. Daarom heeft Landgoed Het Rheins geen standaard arrangementen. Deze worden in overleg met jullie in een gesprek vormgegeven en uiteraard naar jullie wensen. Jullie geven het budget en/of wensen aan en wij zullen jullie een passend arrangement aanbieden. Je kunt kiezen af je de dranken op nacalculatie wilt of een all-in prijs voor het drinken wilt afspreken.

Download partymap Tarieflijst_ONLINE

Klik hier voor download

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Klik om kalender te bekijken

Teruggebeld worden?

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u binnen 24 uur terug.