Culinaire Diners

Wij maken graag voor u een menu die bij uw wensen aansluit. Onze creatieve keuken helpt u graag om een diner menu samen te stellen waarmee u uw gasten verrast. Uiteraard houden wij rekening met de seizoenen zoals asperge-, mosselen- en aardbeienseizoen.

Eventuele dieetwensen zoals gluten, natriumvrij suikervrij en noten zullen wij de recepturen op aanpassen.

Neem contact op voor de mogelijkheden of kies één van de onderstaande diner menu’s. Voor elk budget kunnen wij een mogelijkheid aanbieden.

Diner “Menu Budget” € 22,50

  • Stokbroodje met kruidenboter en sausjes vooraf

*****

  • Landgoed burger van black Angus
  • 2 varkenshaasoesters met champignonsaus
  • Varkensfilet Schnitzel met champignons en ui
  • Biefstuk 150 gram met champignons

Bovenstaand wordt geserveerd met frites, gebakken aardappeltjes, rauwkost en warme groente

*****

  • Sorbet met vers fruit en 3 smaken ijs
  • Eigen gemaakt kwarktaartje met coullis en verse vruchten

Diner “Menu Klassiek” € 31,25

 

  • 2 soorten soep in terrines op tafel geserveerd met stokbrood, kruidenboter en sausjes

Keuze uit: groentesoep, tomatensoep, mosterdsoep, paddenstoelensoep, of soep van het seizoen.

*****

  • Schaal op tafel geserveerd met biefstuk, varkenshaas, schnitzeltjes en kipfilet.

Gerechten geserveerd met gebakken aardappels, frites, warme groenten, rauwkost en appelcompote

*****

  • Grand dessert variatie met bavaroise, ijs slagroom en vers fruit op schalen gepresenteerd

Diner “Menu Royal” € 36,50

Keuze menu bestaande uit:

  • Carpaccio van gerookte runderlende
  • Zalm creatie van gerookte zalm, lauwwarme zalm en gemarineerde zalm
  • Seranoham met Cantaloupe meloen

*****

  • Black Angus biefstuk met champignon
  • Varkenshaas met pruim en geitenkaas en rode portsaus
  • Kabeljauw op een bedje van prei geserveerd met Hollandaisesaus

Gerechten geserveerd met gebakken aardappels, frites, warme groenten, rauwkost en appelcompote

*****

  • Grand dessert

Proeverij diner €40,00 p.p.

Starter

  • Desembrood / focaccia brood / stokbrood
  • Geserveerd met aioli, tapenade, kruidenboter en gemarineerde olijven

1e gang;

Proefplankje van het land (geserveerd op tafel)

  • Ibericoham, vitello tonato, gerookte runderlende met olijf, zongedroogde tomaat en pijnboompitjes, gemarineerde tomaten, gegrilde courgette en aubergine met Italiaanse kruiden, gevulde pepertjes met roomkaas , spirinata di Roma

Proefplankje uit de zee (geserveerd op tafel)

  • Gerookte zalm, mini garnalen cocktail met Hollandse garnalen en een limoen koriander dressing, gemarineerde gamba, paling krul gevuld met mousse

2e gang

Proefschaal met vleesgerechten

  • Black angus biefstuk met gebakken champignons, kalfsentrecote met rode portsaus, varkenshaas gevuld met pruimen en roomkaas, lamskotelet met een dragonjus

Proefschaal met visgerechten

  • Zalm op een bedje van prei met Hollandaise saus, kabeljauw met spinaze, mini gamba spiesjes

Bij deze gerechten wordt uitgebreid aardappel en groentegarnituur geserveerd

3e gang

  • Grand dessert

Download partymap Tarieflijst_ONLINE

Klik hier voor download