High Tea – Thee drinken zoals in Engeland

Bij landgoed Het Rheins kunt u de lekkerste High Tea’s van Twente reserveren. Onze High Tea bestaat uit lekkere zoete hapjes, smakelijke sandwiches en hartige hapjes. High tea is alleen mogelijk op reservering en u dient minimaal 2 dagen van tevoren te reserveren zodat wij al onze lekkernijen vers voor u kunnen bereiden!

Het ontstaan van High Tea

In Nederland kennen wij de Afternoon Tea als een High Tea. Ontstaan in 1840 omdat Hertogin Anna van Bedford tegen het eind van de middag altijd een hongerig gevoel kreeg. Om dat te stillen liet ze een blad met thee, sandwiches en cake op haar kamer brengen.

Ook haar vriendinnen waren hier verrukt van en al gauw werd het zeer populair. Men fladderde van de ene tea-party naar de andere om op het juiste moment gezien te worden. Het lekkers werd tijdens de tea-party in een vaste volgorde geserveerd. Eerst werd rondgegaan met schalen vol flinterdunne sandwiches. Pas als je een sandwich had gegeten, mocht je je tegoed doen aan de scones met jam en room en de cake.

Lazy Afternoon High Tea € 22.50 p.p.

Kiest u voor verrassend? Dan wordt uw tafel vol gezet met diverse heerlijke hartige en zoete lekkernijen. U wordt verrast met diverse sandwiches, taartjes en andere heerlijke hapjes. Daarnaast kunt u genieten van een grote pot thee met diverse theemelanges en jus d’orange. Koffiedrinkers kunnen genieten van diverse koffiespecialiteiten.