Eten in ons restaurant

Heb je zin ergens gezellig maar vooral ergens lekker te gaan eten? Kom naar Landgoed Het Rheins en geniet van eerlijke, lokale en biologische gerechten.  Ons restaurant heeft vooral een landelijke en modern interieur bestaande veel eikenhout,natuurstenen muren en sfeerhaard wat knus en warm aandoet.

In het restaurant is jong en oud de gehele dag welkom. Voor lunch of diner, voor een kop koffie met lekker eigengemaakte taart. Daarnaast kun je komen voor en glas speciaal bier op ons gezellig terras midden in de landerijen van Twente  of je kunt genieten van een heerlijk wijntje op de lounge voor de open haard.

Gevarieerde kaart met streek- en biologische producten

Onze kaart bestaat uit (h)eerlijke gerechten veelal gemaakt van producten, al dan niet biologisch, uit eigen Twentse streek. Proef paling uit Ambt Delden, kaas uit Markelo of asperges of wijnen uit Bentelo. Trots zijn wij op ons eigen landgoed geproduceerde “Reggeland Lamsvlees” en “Black Angus” biefstuk van het Reggedalrund.

 

Wij koken met de seizoenen mee. Dit betekent dat wij elke 2 maanden van kaart veranderen en producten gebruiken die in die maanden het beste te krijgen zijn. Dit maakt Landgoed Het Rheins zeer duurzaam en zeker de moeite waard te bezoeken en daarom worden door Iens restaurantgidsen als zeer duurzaam aangemerkt. 

Klik op de a la carte kaart om te vergroten

  

Klik op de terras / lunchkaart om te vergroten

Lunchkaart, terraskaartLunchkaart, terraskaart

Meest kindvriendelijk restaurant en leukste van Overijssel

Landgoed Het Rheins is uitermate geschikt om uit eten te gaan met kinderen. Bovendien heb je als kind in ons restaurant heb je altijd een streepje voor. Onze speciale kinderkaart waar wij lekkere en gezonde gerechten op hebben staan voor kinderen kan je een uitgebreide keuze maken. Ons personeel is zeer kindvriendelijk en we hebben voor de kleintjes een kinderhoek met krijtbord en speelgoed. Niet voor niets zijn wij door ‘Iens restaurantgidsen’ uitgeroepen tot meest kindvriendelijk restaurant van Overijssel en wonnen wij in 2014 de titel: “Leukste Restaurant van Overijssel”

Tijdens het eten zullen we zorgen dat uw kinderen zich niet vervelen en kunnen ze kleuren aan tafel. Uiteraard is het bij mooie dagen leuk om op het terras te gaan eten terwijl de kinderen spelen op kinderboerderij waar u vanuit het terras zicht op hebt.