Personeelsuitje in Overijssel

Landgoed Het Rheins is de plek voor het organiseren van een personeelsuitje in Overijssel. Centraal gelegen op c.a. 5 minuten vanaf de A1 bevindt u zich op een prachtig landgoed midden in de Twentse natuur en ons landgoed leent zich voor een perfect dag met leuke activiteiten en themafeesten voor een geslaagd personeelsuitje.

Mogelijkheden voor een personeelsuitje in Overijssel

personeelsuitje in OverijsselHebt u zelf al iets in gedachten voor het programma van uw personeelsuitje of hebt u bepaalde doelstellingen voor ogen die u wilt bereiken met uw personeelsuitje? Overleg het met ons, dan verwerken wij ze graag in het programma. Aan de locatie zal het hoe dan ook niet liggen, want ons landgoed centraal gelegen in Overijssel staat garant voor een succesvol personeelsuitje waar nog lang over na zal worden gepraat!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een personeelsuitje in Overijssel? Vul ons contactformulier in of neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Kever bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes op veelzijdig landgoed

Zoekt u leuke bedrijfsuitjes in Twente? Dan bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres! Ons 12ha groot Twents landgoed bied vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Twente. Alles passen wij volledig aan op uw wensen en doelstelling van uw uitje. Onze medewerkers informeren u graag.

Klik hier voor meer info!