Personeelsuitje in Twente

Personeelsuitje in Twente

Landgoed Het Rheins in Enter is dé locatie voor een leuk en geslaagd personeelsuitje in Twente.

Op ons landgoed is ruimte voor allerlei indoor en outdoor activiteiten, workshops en teambuilding projecten. Daarnaast bieden wij leuke themafeesten aan zoals ‘Ik Hou Van Holland’ en ‘70’s 80’s en 90’s party’ Tevens beschikken wij over Twentse boerderijen met luxe appartementen, zodat uw personeelsuitje in Twente meerdere dagen kan beslaan.

Programma voor uw personeelsuitje in Twente

Personeelsuitje in Twente - High-wineHebt u al nagedacht over het programma van uw personeelsuitje in Twente of hebt u bepaalde doelen voor ogen? Overleg het met ons, dan verwerken we uw plannen en doelstellingen in het programma. Wij zijn inmiddels zeer bedreven in het organiseren van effectieve teambuilding dagen en gezellige maar vooral leuke personeelsuitjes in Twente.

Wilt u meer informatie over mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje? Vul onscontactformulier in of neem contact met ons op via 0547-383531. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Kever bedrijfsuitje

Bedrijfsuitjes op veelzijdig landgoed

Zoekt u leuke bedrijfsuitjes in Twente? Dan bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres! Ons 12ha groot Twents landgoed bied vele mogelijkheden voor een geslaagd bedrijfsuitje in Twente. Alles passen wij volledig aan op uw wensen en doelstelling van uw uitje. Onze medewerkers informeren u graag.

Klik hier voor meer info!