Ribs & Beer Festival – Summer Vibe Edition 2019

Ribs & Beer Festival – Summervibe Edition

Op 20 juli 2019 organiseren wij voor de 2e keer een geweldige en uniek speciaalbier festival. Graag heten wij jou dan welkom op ons Ribs & Beer Festival!

Een groot deel van ons Landgoed wordt omgedoopt in een sfeervol festival terrein waar brouwers van verschillende biermerken zichzelf presenteren. Onder andere vind je Biertrucks, Landrover “bier” Defender en meerdere stands op ons terrein. Ook zijn er meerdere speciaalbier barretjes met speciaal bier op fles. In totaal kunt je keuze maken uit 50 soorten bieren.

The best Spareribs of Twente!

Ribs & Beer Festival in 2018

Op meerdere punten grillen onze koks de befaamde spareribs. Uiteraard serveren wij daarbij verschillende soorten aardappel en saladegarnituur.

Reacties van onze vorige bezoekers

“Wat een geweldige en bijzondere relaxte sfeer. Top!”

“Geweldige lekkere spareribs met heerlijke biertjes. Wij komen volgend jaar terug!”

Kaartverkoop

Kaartverkoop start maandag 6 mei om 11:00 uur en kosten € 39,50 (exclusief € 1,00 servicekosten ticketing) voor onbeperkt spareribs en 5 speciaalbieren. Wij stellen dit maximaal 500 kaarten beschikbaar.

Speciaal voor de vroege kopers hebben wij de “early birds” korting van € 2,50 op het ticket. Gebruik hiervoor de code: R&B2019. Code is tot 31 mei te gebruiken.

Bestel hieronder direct je tickets online!

Werkt bovenstaande veld niet? Klik hier voor ticketing via EventGoose

Bekijk alle evenementen van Landgoed Het Rheins HIER…