Trouwen in Gemeente Wierden – Regels & trouwambtenaren

Trouwen in Gemeente Wierden

Als je huwelijk wordt voltrokken op ons landgoed dan ga je trouwen je in de gemeente Wierden. Hiervoor moet je zelf enkele zaken nog regelen met de gemeente Wierden. Wij verzoeken bruidsparen altijd dringend nadat ze hebben geboekt de zaken omtrent huwelijk direct met de gemeente Wierden te regelen.

Afleggen verklaring (voorheen ondertrouw)

Voor de verklaring moet je alles van te voren digitaal regelen en betalen. Dit moet je direct nadat je hebt geboekt bij Landgoed Het Rheins. Je hoeft niet naar het gemeentehuis te komen voor een ondertrouw/voorgesprek, alles moet digitaal worden geregeld. Let op dat je voordat je digitaal alles gaat regelen eerst contact moet hebben opgenomen met de trouwambtenaar.

Hoe jullie je melding / huwelijk kunt voorbereiden kun je lezen op http://www.wierden.nl/trouwen

Uitzonderingen

  • Wil je trouwen op vrijdag 22 mei 2020? Bel dan met het loket Burgerzaken vóórdat je begint met de voorbereiding van je huwelijk.
  • Heeft jij en/of je partner niet de Nederlandse nationaliteit? Of woon (één van) je in het buitenland? Neem contact op met het loket Burgerzaken vóórdat je begint met de voorbereiding van uw huwelijk bij de gemeente wierden.

Wanneer je kunt trouwen

Op de volgende dagen en tijdstippen kun je op ons landgoed trouwen. Wij zeggen je er gelijk bij dat deze tijden vastgesteld staan en willen jullie je huwelijk op een ander tijdstip dan hieronder beschreven, dit niet mogelijk en bespreekbaar is bij Gemeente Wierden.

Let op er kan alleen op het hele uur getrouwd worden! (dus: 13.00, 14.00 enz. enz.)

  • maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur
  • zaterdag tussen 9.00 en 16.00 uur

Overige informatie betreffende huwelijk en kosten etc.

Voor alle andere vragen over trouwen in wierden willen wij je verwijzen naar: http://www.wierden.nl/trouwen

Trouwambtenaren

Bij de gemeente Wierden kun je zelf kiezen welke buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) je huwelijk gaat voltrekken. Let op dat je voordat je digitaal alles gaat regelen eerst contact moet hebben opgenomen met de trouwambtenaar.

De volgende trouwambtenaren zijn er in de Gemeente Wierden:

  • Mevr. Susan Nijhuis-Visscher
  • Mevr. Marion Lammertink-Reimink
  • Mevr. Nicolette Spackler-Barten
  • Dhr. Henk Robben

Trouwkalender

Bekijk hier welke datums en tijden reeds geboekt staan!

Klik om kalender te bekijken