Vergaderen op een bijzondere plek in twente

Voor bijzondere en goed uitgeruste vergaderlocatie in Twente bent u bij Landgoed Het Rheins aan het juiste adres! Uw vergadering midden in het Twentse coulisselandschap geeft u inspiratie en energie voor inspirerende bijeenkomsten, trainingen, symposia, heisessies, opleidingen en kleine conferenties en congressen.

Landgoed Het Rheins over het duurzaamheidskeurmerk Green Key niveau Goud. Green Key is een internationaal keurmerk voor o.a. vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

De vergaderzalen

Vergaderen in Twente Door de juiste mix van entourage, sfeer, ontspanning en technische faciliteiten bied onze vergaderlocatie de juiste mogelijkheden om te vergaderen. Onze in Saksische stijl gebouwde boerderij is uitgerust met een tweetal vergaderzalen geschikt voor 24 en 16 personen, daarnaast bied nog een derde zaal plek voor bijeenkomsten tot 80 personen. De zalen zijn standaard uitgerust met beamer, 120 cm grote smart TV met internet, LAN internetaansluiting, flipover, white board en gratis WIFI spot. Extra faciliteiten in onze vergaderzalen zijn een minibar met frisdranken en versnaperingen en daarnaast een Nespressobar met koffievariaties.

MVO vergaderarrangement € 40,--

€ 40,00 p.p.

Duurzaam vergaderarrangement met biologische lunch en fair trade koffie/thee € 40.00 voor een hele dag vergaderen!

Lees meer